Tuotehankintojen vuosikello

Oletko miettinyt koskaan miksi joku muu sai saman tuotteen edullisemmin? 
Tärkeä syy saattaa olla hankinnan ajoituksessa. Esimerkiksi kesän lippikset kannattaa ostaa kun lumi sataa maahan marras-joulukuussa. Tehdastilausten määrät alkavat 144 kappaleesta eli aina sinun ei tarvitse tilata tuhansia saadaksesi juuri sinulle räätälöidyt tuotteet, tarvitset vain hiukan enemmän aikaa. Kuinka paljon aikaisemmin tulee tilata messuille tarvittavat kauluspaidat omalla logolla? Entä jakokarkit yrityksen tunnuksella? 

Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu ja mitä muutoksia matkalla tulee, mutta liikelahjojen vuosikellokartoitus auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja poistamaan yllätyksiä. 

Yrityslahjojen vuosikellokartoitus on yritykselle ilmainen eikä sido ostoihin. Sovitaan tapaamisajankohta ja lähetämme ennen tapaamista pienen kartoittavan ennakkotehtävän, jotta tapaaminen itsessään olisi mahdollisimman tehokas.

Vuosikellokartoituksen myötä voit myös ulkoistaa hankinnat meille.

Herätyskello työpöydällä

Tämä tarkoittaa sitä, että teemme teille suoraan tarjouksen suunnitelmassa katsotuille tuotteille tiettynä ajankohtana, suunnitelmassa katsotulle tuotteelle, sovitulla yksilöinnillä ja vuosikellon mukaisella toimitusajalla. Tarjouksen voit joko hyväksyä tai hylätä tai pyytää siihen muutoksia. 

Tämän palvelun ansiosta poistat itseltäsi ylimääräinen muistamis- ja hankkimisstressin ja saat mahdollisuuden keskittyä yrityksesi ydintoimintaan. Usein tämän alan (liike-, mainos-, henkilökuntalahjat) tuotteita ostavat tekevät päätyökseen jotain aivan muuta ja tämä on vain “pikku juttu”, joka pitäisi hoitaa – anna meidän auttaa.