B-2-B Liikelahjat

Meiltä löydät liikelahjat, mainoslahjat- ja tekstiilit, kampanjatuotteet ja -tekstiilit, muistamislahjat, messutuotteet ja -tekstiilit sekä henkilökuntalahjat.

Kauttamme saat yli 70 000 Euroopan varastoissa olevan liike- ja mainoslahjatuotteen valikoiman käyttöösi sekä tehdastilausmahdollisuuden tuotteille, joita ei vielä markkinoilta löydy.

Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille ammattitaitoista alan osaamista eri tasoisina palvelukokonaisuuksina 20 vuoden ammattitaidolla.

Monta käsiparia lyötynä yhteen
Nainen seisoo tietokone kädessään, ympärillä ideapiirroksia

Miksi yritykset antavat liikelahjoja, henkilökuntalahjoja ja muita logollisia tuotteita?

Erilaisten liikelahjojen tavoitteena on lisätä yrityksen tunnettuutta ja näkyvyyttä.  Samalla yrityslahja antaa sidosryhmille tunnetta siitä, että heistä välitetään ja he ovat tärkeitä. Erilaiset logolla varustetut tuotteet ovat hyvä keino muistuttaa saajaansa siitä, mihin kannattaa ottaa yhteyttä, kun yrityksen palvelua tarvitsee. Huolellisesti valittu liikelahja on tärkeä osa yrityksen ulospäin näkyvää arvomaailmaa, jonka tavoite on aina positiivinen, yhteistyön syventäminen tai siitä kiittäminen.

Xioxmara oppaanasi liikelahjojen mahdollisuuksien maailmassa

Lue sivuiltamme parhaat vinkit liike- ja mainoslahjojen valintaan, sekä lue tarjoamistamme lisä- ja asiantuntijapalveluista. Voit myös vapaasti selata edustamiemme mainos- ja liikelahjatuotteiden kuvastoja ja suunnitella tulevia tarpeitasi.

Juttelemme mielellämme lisää kaikista liikelahjahankinnoistanne ja suunnitelmistanne. Lähetä meille viesti lomakkeen kautta tai soita/meilaa ja jutellaan lisää.

 

Ihmisvarjo vetää toista ihmisvarjoa ylös mäkeä auringonlaskussa