XIOXMARA OY

 

Xioxmara Oy:n alkuperäisenä ajatuksena oli toimia agentuurina muutamalle miesten tekstiilimallistolle - ja sillä ajatuksella perheyritys perustettiin 2019. 

Tekstiiliosaamista löytyy, sillä Janne, joka toimii myös Xioxmaran toimitusjohtajana, tuntee tekstiilien valmistuksen ja myynnin vähittäiskauppapuolelle. Toinen perustajista, Tanja (vaimo, assistentti, talouspäällikkö, logistiikkavastaava... .) puolestaa tietää suunnittelun ja tuotantoprosessit tekstiilituotteille vaatetusalan koulutuksen ja työkokemuksen ansiosta - ja toinen vahva osaamisenalue on B2B puolen kampanjatuotteet sekä yritysten liikelahjat.

Tavoitteena oli alusta saakka löytää agentuuriin tekstiilimallistoja, joissa yhdistyvät ekologisuus ja laadun kautta kestävyys ja sellaiset löysimme: Fernando Alonson perustaman Kimoan sekä Haticon - miesten laadukkaat kauluspaidat. 

Pieni sivujuonne yrityksen tekstiilipuolen toimintaan tuli, kun alkuvuonna 2020 tarvitsimme kuvituksen muutamaan lasten tapahtumaan ja siitä lähti kehittymään Kiva Kirahvi - Friendly Giraffe - brändi, jonka piirroksista vastaa tyttäremme Jenna Lehto. 

2020/21 vaihteessa aloimme valmistaa BUZO - Men´s fashion - tuotemerkin housuja, blazereitä ja pukuja Euroopassa. Buzo-tuotteet suunnitellaan vahvalla ammattitaidolla huomioiden suomalaisen miehen vartalomitoitus ja skandinaavinen tyyli. Erityisen tärkeää tuotteille ovat laadukkaat materiaalit, istuvuus ja viimeistely.  - buzo.fi sivuilla lisää tuotemerkistä ja tuotteista.

 

Passion for Arts and Fashion!