XIOXMARA OY

 

Vuonna 2019 kaksi kokoaikaisesti työssäkäyvää keski-ikäistä mietti uutta "harrastusta" ja sellainen syntyikin  - suunnitelmana pienimuotoinen tekstiilien maahantuonti omien töiden ohessa.

 

Tekstiiliosaamista löytyy perheestä, sillä Janne hallitsee tekstiilien valmistuksen ja myynnin vähittäiskauppapuolelle, Tanja puolestaa suunnittelun ja tuotantoprosessit tekstiilituotteille ja B2B puolen kampanjatuotteille.

 

Tavoitteena oli löytää agentuuriin tekstiilimallistoja, joissa yhdistyvät ekologisuus ja laadun kautta kestävyys ja sellaiset löysimme: Fernando Alonson perustaman Kimoan sekä Haticon - miesten laadukkaat kauluspaidat. 

 

Alkuvuonna 2020 tarvitsimme kuvituksen lasten tapahtumaan ja siitä lähti kehittymään Kiva Kirahvi - Friendly Giraffe - brändi, jonka piirroksista vastaa tyttäremme Jenna Lehto. 

 

Alkutaival ja ensimmäinen vuosi keskellä koronakriisiä ei ollut helpoin mahdollinen, mutta usko tulevaan oli vahva.

 

Vuoden 2021 vaihteessa aloimme valmistaa Design from Finland - BUZO MEN tuotemerkin housuja, blazereitä ja pukuja, edelleen keskellä koronan vaikutusta. Tärkeimmät tekijät hyvä istuvuus suomalaiselle miehelle ja laadukkaat materiaalit.

 

Passion for Arts and Fashion!